Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu odamızı ziyaret etti
  • 12.05.2015

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, veda ziyaretleri kapsamında odamızı ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası heyeti odamızı ziyaret etti
  • 12.05.2015

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz, Fuar Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, Fuar Komisyonu Üyesi Volkan Yılmaz, Meclis Üyesi Baturhan Üretürk ve Anadolu Fuarcılık Firma Sahibi Saadettin Haymana odamızı ziyaret etti.

ADR Mevzuat Bilgi Toplantısı
  • 8.05.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde alınan 05.05.2015 tarih ve 8772 sayılı yazıda;

Ali Fidan odamızı ziyaret etti
  • 5.05.2015

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Trafik Haftası etkinlikleri
  • 5.05.2015

Düzce’de Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeni ile düzenlenen etkinlikler dikkat çekti. Resim ve kompozisyon dalında yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve Trafik hizmetlerine katkılarından dolayı emniyet, jandarma, belediye başkanlığı, Karayolları 41. Şube Şefliği mensupları ile yılın sürücüsüne çeşitli hediyeler verildi.

Kanatlı Yetiştiricileri Düzce TSO’da toplandı
  • 5.05.2015

Dernekleşme çalışmaları yürüten Kanatlı Yetiştiricileri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Düzce TSO – Kocaeli TO Müşterek Komite Toplantısı
  • 28.04.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi, 27 Nisan 2015 tarihinde Kocaeli Ticaret Odası Tekstil Komitesi ile birlikte müşterek komite toplantısı gerçekleştirildi.

LOJİSTİK MERKEZİ İÇİN HIZLI ADIMLAR ATILIYOR
  • 28.04.2015

Düzce eski Valisi Ali İhsan Su’nun başlattığı lojistik merkezi potansiyel belirleme çalışmalarında sona gelindi. Düzce Valisi Ali Fidan’da yapılan çalışmalara hassas davranarak lojistik merkezi projesinin Düzce’nin ileride ki gelişiminin olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

Nigar Demircan Çakar odamızı ziyaret etti
  • 22.04.2015

Düzce Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar odamızı ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları odamızı ziyaret etti
  • 22.04.2015

7 Haziran Genel Seçimlerinde Düzce’den Saadet Partisi Milletvekili Adayı olan Birkan Mertol, Yeliz Altınkaynak, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Adayları Odamızı Ziyaret Etti
  • 21.04.2015

7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Düzce Milletvekili Adayı olan Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir odamızı ziyaret etti.

MHP Düzce Milletvekili Adayları odamızı ziyaret etti
  • 16.04.2015

MHP Düzce Milletvekili Adayları Abdullah Danışmaz, Demet Günday, MHP Düzce İl Başkanı Onur Konuk ve bazı partililer odamızı ziyaret etti.

Toplu Komite Toplantısı gerçekleştirildi
  • 16.04.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın her 6 ayda bir gerçekleştirdiği Toplu Komite Toplantısı Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Cüneyt Yemenici odamızı ziyaret etti
  • 15.04.2015

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve beraberindeki bir heyet odamızı ziyaret etti.

Ziraat Bankası odamızı ziyaret etti
  • 15.04.2015

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Girişimci Satış Yönetimi Bölüm Başkanlığı Yetkilisi Ayşegül Aşkın, Düzce Şube Müdürü Fatih Ertuğral ve Satış Performans Yöneticisi Deniz Alp odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO’dan üyelere ve kurumlara ziyaret
  • 15.04.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Başsavcılığı, Realkom Firması, Nobel Farma firması ve Standard Profil firmasını ziyaret etti.

Noterlerden odamıza ziyaret
  • 15.04.2015

Düzce İkinci Noteri Şinasi Zeyrek ve Üçüncü Noteri Can Aydın odamızı ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayları odamızı ziyaret etti
  • 9.04.2015

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde CHP’den Düzce Milletvekili Adayı olan Zafer Teber, Ali Fuat Şaşoğlu, Ömer Taşlı ve CHP Düzce İl Başkanı Müjgan Çakmak odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO 8. Meslek Komitesi Tavukçuluk ve Büyükbaş Hayvancılık Sektörü ile ilgili ikinci toplantıyı gerçekleştirdi
  • 8.04.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesinin geçtiğimiz hafta düzenlediği Tavukçuluk ve Büyükbaş Hayvancılık Sektörü temsilcilerinin katıldığı toplantıda alınan kararlar doğrultusunda konuyla ilgili olan İl Özel İdaresi yetkilileri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü temsilcileri, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileriyle Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Düzce TSO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.04.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Automechanika Fuarı Ziyaret Programı

Automechanika Fuarı Ziyaret Programı