Metin Kaşıkoğlu odamızı ziyaret etti
  • 26.02.2015

Ak Parti’den Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Metin Kaşıkoğlu odamızı ziyaret etti.

Elektronik İmza ve KEP Hakkında Duyuru
  • 25.02.2015

Bugün ve yarın saat 09:00-17:00 saatleri arasında Elektronik İmza ve KEP satışı için Noterler Birliği Temsilcisi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda başvuru alacaktır.

TÜRKİYE-AZERBAYCAN- GÜRCİSTAN İŞ FORUMU
  • 24.02.2015

"DEİK 'ten odamıza gönderilen yazıda belirtildiği üzere Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve DEİK organizasyonunda ilki 15 Şubat 20 12 tarihinde Tiflis'te, ikincisi 9 Haziran 2012 tarihinde Kars'ta, üçüncüsü de 21 Mayıs 2013 tarihinde Azerbaycan/Gebele'de gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumu (TAG İF)'nin dördüncü toplantısının 6 Mart 2015 tarihinde Gürcistan'ın Batum şehrinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Vergi Haftası ziyareti
  • 24.02.2015

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Defterdarı Murtaza Kamar, Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya, Milli Emlak Müdürü Zafer Ekinci ve Defterdarlık üst yönetimi odamızı ziyaret etti.

Özgecan yüreğimizi dağladı
  • 18.02.2015

Mersin’de bindiği minibüsün şoförü tarafından öldürülen Özgecan Aslan için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Katip Üyesi Sibel Tuncer, Düzce TSO adına açıklamalarda bulundu.

KFQ’dan odamıza ziyaret
  • 13.02.2015

KFQ Kore Kalite Vakfı İş Geliştirme ve Strateji Müdürü Kyunghoon Cha odamızı ziyaret etti.

Beyaz Ay Derneği Odamızı Ziyaret Etti
  • 13.02.2015

Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Düzce Temsilcisi Nurullah Çelebi odamızı ziyaret etti.

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Şubat ayı Toplantısını Lokman AYVA ve Fahri ÇAKIR’ın Katılımıyla gerçekleştirdi.
  • 13.02.2015

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Şubat ayı Toplantısı Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA, Derneğin Düzce Şube Başkanı Nurullah ÇELEBİ ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri ÇAKIR’ın katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Meslek Komiteleri toplantıları devam ediyor
  • 13.02.2015

Odamız meslek komiteleri aylık olağan toplantılarını yapmaya devam ediyor.

SANAYİ ENVANTERİ TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI
  • 10.02.2015

“Düzce ilinde sanayi envanterinin oluşturulması ve kümelenme potansiyelinin araştırılması projesi" için Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir toplantı yapıldı. Yatırımcıya yol göstermek amacıyla oluşturulacak portalla Düzce’de yatırım yapmak isteyen sanayiciye istediği bilgilere ulaşabilmeyi öngören uygulama katılımcılara tanıtıldı.

DOĞU TÜRKİSTAN GECESİ
  • 10.02.2015

Düzce Genç Eller Derneği'nin düzenleyeceği Doğu Türkistan Gecesi odamız konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

SRC 5 BELGESİ HAKKINDA DUYURU
  • 9.02.2015

Aralık 2014'te yapılması gereken Mesleki Yeterlilik Sınavının yapılamaması nedeniyle eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sınava girmeyi bekleyen çok sayıda şoförün mağduriyetinin önlenmesi amacıyla Yönetmeliğin 23 ncü maddesinde denetimle görevli kılınan kurum ve kuruluşlarca,

ATIK SU BEDELLERİYLE ALAKALI YARGITAY İLAMI
  • 9.02.2015

Belediyelerin su ve kanalizasyon hizmetlerinden yararlanmayanlardan atık su bedeli talebine karşı açılan davaya verilen mahkeme kararı ve Yargıtay ilamı ekte yayınlanmıştır. İlgili üyelerimize duyurulur

Müşteri Memnuniyeti ve Yönetimi
  • 9.02.2015

Odamızda 20 Şubat 2015 Cuma günü 09:00-16:00 saatleri arasında “Müşteri Memnuniyeti ve Yönetimi” Eğitimi yapılacaktır. Katılmak isteyen kişilerin 0(380)524 25 50-112 nolu telefondan Vildan Hanım’ a kayıt yaptırmaları rica olunur.

Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 5.02.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis oturumu gerçekleştirildi.

KONYA TARIM FUARI

KONYA TARIM FUARI

3T Teknoloji Fuarı

3T Teknoloji Fuarı

İSKELE KALIP FUARI

İSKELE KALIP FUARI

ANİMALIA HAYVANCILIK FUARI

ANİMALIA HAYVANCILIK FUARI

Düzce TSO Yönetimi Hikmet Keskin’i ziyaret etti
  • 3.02.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’i makamında ziyaret etti.

Salih Akbulut odamızı ziyaret etti
  • 3.02.2015

Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne atanan Salih Akbulut odamızı ziyaret etti.