TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU
  • 3.12.2014

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’ne ait genelge hükümleri çerçevesinde 01.01.2015 Tarihi itibari ile tüm tescil işlemleri (merkez nakli, hisse devri, müdür atama, adres değişikliği, anasözleşme değişiklikleri, genel kurul v.b.) mersis üzerinden gerçekleştirilecek olup, bu tarih itibari ile şirket yetkililerine ait elektronik imza ile mersis üzerinden başvurusu yapılmayan şirketlere ait işlemler tescil edilemeyecektir.

Düzce TSO Yönetimi’nden Basın Toplantısı
  • 19.11.2014

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, odanın çalışmaları ve son günlerde medyaya yansıyan bazı gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Düzce’de
  • 19.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 24 derslikli okulun protokolünü imzalamak ve Düzce Ekonomisi konulu konferans vermek üzere Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Rifat Hisarcıklıoğlu Düzce’de

Mondi Düzce Şubesi Açıldı
  • 19.11.2014

Mondi Mobilyaları’nın Düzce Kiremitocağı Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

SANTEK 14’ Sanayi Fuarı Gerçekleştirildi
  • 19.11.2014

Kocaeli’de gerçekleştirilen SANTEK 14’ Sanayi Fuarı’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı.

Abhazya TSO’dan odamıza ziyaret
  • 19.11.2014

Abhazya Cumhuriyeti TSO Başkanı Gaguliya Gennady, Abhazya Cumhuriyeti TSO Yönetimi ve Abhaz iş heyeti odamızı ziyaret etti.

KGF Semineri Tamamlandı
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kredi Garanti Fonu destekleri ve KOSGEB destekleriyle ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Düzce TSO Çin Temasları
  • 17.11.2014

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri Çin’de bazı incelemelerde bulundu. Seyahate başta MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Ali İhsan Su olmak üzere; MARKA Yönetim Kurulu Üyeleri , Fahri Çakır, Mehmet Keleş, Şinasi Akbulut ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Düzce TSO Dubrovnik Temasları
  • 17.11.2014

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut ve bazı bürokratlarla birlikte Düzce’nin Turizm alanındaki kardeş şehri olan Hırvatistan’ın Dubrovnik kentine resmi ziyarette bulundu.

İSTANBUL 8. KAUÇUK ENDÜSTRİSİ FUARI
  • 17.11.2014

Kauçuk 2014 Fuarı'nda 25 ülkeden 194 firma ve firma temsilciliği, 10.000 m2 kapalı alanda 8. kez kapılarını açtı. Avrupa'da sektörünün tek fuarına ev sahipliği yapan Kauçuk 2014 Fuarı bu sene 7.500 üzerinde nitelikli ziyaretçiyi katılımcılar ile buluşturacaktır.

BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ
  • 17.11.2014

Bursa Endüstri Zirvesi, yılın son ayında makine satışlarına büyük katkı sağlayarak sona erdi. TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından düzenlenen, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı 13. Uluslararası Metal İşleme Makineleri..

Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
  • 17.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yıllardır Düzce’de çözülemeyen ve ortaokul sıralarına kadar inen madde bağımlılığı ile mücadele için Avrupa Birliği nezdinde proje hazırladı.

SGK’dan odamıza ziyaret
  • 17.11.2014

İçinde bulunduğumuz Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret eden SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Müdür Muavini Erhan Çavuş, İnsan Kaynakları Şefi İrfan Başar, Bağ-Kur Emeklilik Sorumlusu Devrim Aykutlu ve Avukat Dilek Bayraktutar, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’la bir araya geldi.

MARDİN YAPI FUARI
  • 17.11.2014

Mardin Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarı (MARBUILDS’14) düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin MÜSİAD Başkanı Mehmet Ali Dündar, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi oda başkanı Mahmut Dündar, kamu kurum amirleri, oda başkanları, daire amirleri ile STK temsilcileri katıldı.

TOBB 70. Genel Kurulu
  • 17.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimleri sonucu,

UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
  • 17.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğiyle uygulanan UMEM Beceri'10 projesinin kapsamı genişletildi. Buna göre hazırlanan yeni protokolle tüm meslek liselerinde mesleki eğitim kursları açılabilecek, tüm şahıs firmaları ve bir çalışanı olan şirketler de UMEM Beceri'10 Projesi'nden eleman temin edebilecekler. Bu yeni protokol kapsamında özel sektörün ve sanayinin nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması yönünde önemli bir adım atılmış oldu.

ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
  • 17.11.2014

Münfesih olmasına veya sayılmasına rağmen tasfiye edilmemiş anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin tasfiyelerine ve ticaret sicili kayıtlarının silinmesine ilişkin süre 01.07.2015 tarihine kadar uzatılmıştır.

İSTANBUL PENCERE, İSTANBUL CAM ve İSTANBUL KAPI FUARLARI
  • 15.11.2014

24 ülkeden 686 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 12-15 Mart tarihlerinde, 98.000 m2 alanda gerçekleşen, pencere, cam ve kapı endüstrilerinin Avrasya’daki en büyük buluşma noktası olan fuarlar bir kez daha başarı ile gerçekleştirildi.

TÜYAP’TA ULUSLARARASI AVRASYA TARIM FUARINDA BİR ARAYA GELDİ
  • 15.11.2014