İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listeleri

İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listeleri

Elektronik İmza ve KEP Hakkında Duyuru
  • 15.12.2014

15-16 Aralık 2014 tarihlerinde, saat 09:00-17:00 saatleri arasında Elektronik İmza ve KEP satışı için Noterler Birliği Temsilcisi, Düzce Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nda başvuru alacaktır. Elektronik İmza ve KEP alacakları şahsen SMMMO’ya müracaat etmeleri gerekmektedir.

DÜZCE TSO'DAN DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU ZİYARETİ
  • 12.12.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tekstil grubundan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın Balaban ve Meslek Komitesi Başkanı Dursun Mutaf Düzce Meslek Yüksek Okulu Tekstil-Giyim Teknolojisi Bölümünü ziyaret ettiler.

OSB Bağlantı Yolu İçin Bakan Elvan Talimat Verdi
  • 11.12.2014

Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Düzce’yi ziyareti esnasında odamız toplantı salonunda TSO Başkanı Fahri Çakır tarafından gündeme getirilen OSB – Otoban Bağlantı Yolu’nun yapımı konusunda Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan yapım talimatı verdi.

İşletme Kayıt Belgeleriyle Alakalı Duyuru
  • 8.12.2014

07.01.2014 tarih ve 28875 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Gıda İşletmeleri Kayıt ve Onay İşlemlerine dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik gereği; depo, perakende gıda satışı yapan veya toplu tüketime sunan gıda işletmelerinin; Ek-4’te yer alan Beyanname ile müracaat ederek İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden İşletme Kayıt Belgelerini 31.12.2014 tarihine kadar almaları gerekmektedir.

TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU
  • 3.12.2014

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’ne ait genelge hükümleri çerçevesinde 01.01.2015 Tarihi itibari ile tüm tescil işlemleri (merkez nakli, hisse devri, müdür atama, adres değişikliği, anasözleşme değişiklikleri, genel kurul v.b.) mersis üzerinden gerçekleştirilecek olup, bu tarih itibari ile şirket yetkililerine ait elektronik imza ile mersis üzerinden başvurusu yapılmayan şirketlere ait işlemler tescil edilemeyecektir.

Düzce TSO Yönetimi’nden Basın Toplantısı
  • 19.11.2014

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, odanın çalışmaları ve son günlerde medyaya yansıyan bazı gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Düzce’de
  • 19.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 24 derslikli okulun protokolünü imzalamak ve Düzce Ekonomisi konulu konferans vermek üzere Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Rifat Hisarcıklıoğlu Düzce’de

Mondi Düzce Şubesi Açıldı
  • 19.11.2014

Mondi Mobilyaları’nın Düzce Kiremitocağı Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

SANTEK 14’ Sanayi Fuarı Gerçekleştirildi
  • 19.11.2014

Kocaeli’de gerçekleştirilen SANTEK 14’ Sanayi Fuarı’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı.

Abhazya TSO’dan odamıza ziyaret
  • 19.11.2014

Abhazya Cumhuriyeti TSO Başkanı Gaguliya Gennady, Abhazya Cumhuriyeti TSO Yönetimi ve Abhaz iş heyeti odamızı ziyaret etti.

KGF Semineri Tamamlandı
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kredi Garanti Fonu destekleri ve KOSGEB destekleriyle ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Düzce TSO Çin Temasları
  • 17.11.2014

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri Çin’de bazı incelemelerde bulundu. Seyahate başta MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Ali İhsan Su olmak üzere; MARKA Yönetim Kurulu Üyeleri , Fahri Çakır, Mehmet Keleş, Şinasi Akbulut ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Düzce TSO Dubrovnik Temasları
  • 17.11.2014

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut ve bazı bürokratlarla birlikte Düzce’nin Turizm alanındaki kardeş şehri olan Hırvatistan’ın Dubrovnik kentine resmi ziyarette bulundu.

İSTANBUL 8. KAUÇUK ENDÜSTRİSİ FUARI
  • 17.11.2014

Kauçuk 2014 Fuarı'nda 25 ülkeden 194 firma ve firma temsilciliği, 10.000 m2 kapalı alanda 8. kez kapılarını açtı. Avrupa'da sektörünün tek fuarına ev sahipliği yapan Kauçuk 2014 Fuarı bu sene 7.500 üzerinde nitelikli ziyaretçiyi katılımcılar ile buluşturacaktır.

BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ
  • 17.11.2014

Bursa Endüstri Zirvesi, yılın son ayında makine satışlarına büyük katkı sağlayarak sona erdi. TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından düzenlenen, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı 13. Uluslararası Metal İşleme Makineleri..

Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
  • 17.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yıllardır Düzce’de çözülemeyen ve ortaokul sıralarına kadar inen madde bağımlılığı ile mücadele için Avrupa Birliği nezdinde proje hazırladı.

SGK’dan odamıza ziyaret
  • 17.11.2014

İçinde bulunduğumuz Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret eden SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Müdür Muavini Erhan Çavuş, İnsan Kaynakları Şefi İrfan Başar, Bağ-Kur Emeklilik Sorumlusu Devrim Aykutlu ve Avukat Dilek Bayraktutar, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’la bir araya geldi.

MARDİN YAPI FUARI
  • 17.11.2014

Mardin Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarı (MARBUILDS’14) düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin MÜSİAD Başkanı Mehmet Ali Dündar, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi oda başkanı Mahmut Dündar, kamu kurum amirleri, oda başkanları, daire amirleri ile STK temsilcileri katıldı.

TOBB 70. Genel Kurulu
  • 17.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.