Kadın Girişimciler'den Eski Başkan Ziyareti
  • 14.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve İcra Kurulu Üyeleri, önceki dönem İl KGK Başkanı Yasemin Karslıoğlu'nu ziyaret etti.

Regaib Kandili
  • 7.03.2019

Regaib Kandili

Ekonominin Lokomotifi Kadındır
  • 7.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğü'nde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadın Girişimciler Kurulu Odamızda Bir Araya Geldi
  • 11.01.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Yasemin Karslıoğlu başkanlığında 2015-2018 dönemi son toplantısını gerçekleştirdi.

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Gerçekleştirildi
  • 22.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği " Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı" Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yedinci Meslek Komitesi Toplandı
  • 24.03.2016

Odamız 7. Meslek Komitesi, 24/03/2016 tarihinde saat: 11:00’de Emre Durmazoğlu başkanlığında toplanmış olup, aşağıdaki konularda karar alınmıştır.

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FAALİYET BÜLTENİ
  • 21.05.2015

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FAALİYET BÜLTENİ

KADIN GİRİŞİMCİLER PROJE TESLİMİ YAPTI
  • 19.11.2014

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak Düzce’de turizme yönelik yeni ekonomik girişimcilik alanları oluşturmak amacıyla yapılan çalışmalar doğrultusunda geliştirilen “Düzce’nin Doğal ve Kültürel Değerler Envanterinin Çıkarılması, Tanıtımı ve Turizm Seferberliği İle Markalaşması’’ projesi kapsamında;

Kadın Girişimcilerden Tebrik Ziyareti
  • 19.11.2014

Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu yönetimi Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı’yı makamında ziyaret etti.

KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubu Yeşil Düzce’mize Misafir Oldu
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu projelerini ve Düzce’yi tanıtarak işbirliği altyapısı oluşturmak üzere KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubunu misafir etti.

Düzce Merkez Ticaret Meslek Lisesinde Girişimcilik ve Kariyer Günleri Paneli
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen “Liselerde Girişimcilik ve Kariyer Günleri” projesinin altıncı paneli 28.03.2013 tarihinde Düzce Merkez Ticaret Meslek Lisesinde yapıldı.

Kadın Girişimcilere Şükran Belgesi
  • 19.11.2014

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Düzce Valisi Sayın Adnan Yılmaz’dan Şükran Belgesi aldılar.

Girişimcilik ve Kariyer Günleri Paneli
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen “Liselerde Girişimcilik ve Kariyer Günleri” projesinin beşinci paneli 18.02.2013 tarihinde Konuralp Çok Programlı Lisede yapıldı.