KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Oda Personeli
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu Düzce TSO Bilgi İşlem Politikası Halkla İlişkiler Politikası İnsan Kaynakları Politikası Mali Politika Üye İlişkileri Politikası Politika ve Temsil Prosedürü
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Bilim ve Teknoloji Komisyonu
İcra Kurulu
Misyon & Vizyon
Öğrenci Komisyonu
Bilim ve Teknoloji Öğrenci Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
29.12.2020 14:20:00
Bilim ve Teknoloji Öğrenci Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonuna bağlı olarak çalışmalarını yürütecek olan Öğrenci Komisyonunun tanıtım toplantısı Düzce Teknopark'ta gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonuna bağlı olarak çalışmalarını yürütecek olan Öğrenci Komisyonunun tanıtım toplantısı Düzce Teknopark'ta gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, komisyonun asıl amacının kuluçka merkezini öğrencilere açarak, yeni nesil fikirleri hızlı şekilde hayata geçirmek olduğunu söyledi. Taştepe, yapılanmanın genel itibariyle Teknopark içerisinde olmasının sebebinin ağırlığı bu bölgeye kaydırmak olduğunu belirtirken, komisyona destek veren tüm paydaş ve öğrencilere teşekkür etti.

Murat Taştepe'nin ardından kürsüye çıkan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de bu komisyonla çok önemli hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını, burada en önemli görevin öğrencilerde olduğunu söyledi. Şahin, öğrencilere güveninin sonsuz olduğunu, her sorunları için gerek komisyon üzerinden gerekse yüz yüze görüşme yapılabileceğini ifade etti.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan da dernek olarak komisyonun arkasında olduklarını, MÜSİAD'ın tüm kademeleriyle Bilim ve Teknoloji Komisyonuna destek vereceğini açıkladı. Komisyon toplantısında konuşan DÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, katma değeri yüksek ihracat yapılabilmesi, ülkenin dış ticaret açığının kapanabilmesi için teknolojiye ve bilime önem verilmesi gerektiğini belirterek, yapılan bu oluşumu kıymetli bulduklarını, burada yer alan gençler ve iş insanlarının güzel bir sinerji oluşturacağını da sözlerine ekledi.

Toplantıda söz alan Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden Bilgin Can da bu çalışmanın kendi yapmış oldukları çalışmalara ışık tutacağını ve öğrencilerinin daha da gayretle teknolojiye yöneleceğini söyledi. Can, bu komisyonun oluşması ve yapılanmasında kendilerine yer verilmesinden dolayı da çok mutlu olduklarını ifade etti.

Son olarak yeniden söz alan Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, katılımlarından dolayı başta DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.