KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Oda Personeli
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu Düzce TSO Bilgi İşlem Politikası Halkla İlişkiler Politikası İnsan Kaynakları Politikası Mali Politika Üye İlişkileri Politikası Politika ve Temsil Prosedürü
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Bilim ve Teknoloji Komisyonu
İcra Kurulu
Misyon & Vizyon
Öğrenci Komisyonu
DTSO'dan Mühendisler Günü kutlama mesajı
29.12.2020 14:10:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, (DTSO) 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yayımlanan mesajda; “2019 yılında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in teşvikleriyle, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın da onayı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meclisinin teveccühleriyle kurulan Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu, Meclis Üyesi Murat Taştepe başkanlığında, Düzce TSO’dan konusunda uzman üyeleri, Düzce Üniversitesi’nden üst düzey akademisyenleri ve sektör temsilcilerini bünyesinde barındırmaktadır. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde saha faaliyetlerine ara veren komisyon, ARGE ve diğer yapılanma faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu olarak, Mühendisliklerin, bilgi ve becerinin uzun soluklu elde edildiği ve üst düzey tecrübe gerektiren bir meslek olduğunu bildiğimiz için, Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi ve birçok STK’lar ile birlikte yeni mezun olacak mühendislerimiz ile çalışmalar yaparak geleceğe hazırlamaktayız. Sadece mühendislerimizi üniversitelerde değil, Lise hayatlarında da takip ederek uzman komisyon üyelerimiz ile birlikte geleceğe hazırlamaktayız.
Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu olarak bir çalışmamızda, Odamız bünyesinde kayıtlı olan üyelerimizin mühendis ve teknik uzman taleplerini değerlendirerek en uygun adaylar ile buluşturuyoruz. Sadece oda üyelerimiz için değil, Türkiye geneli milli projelerde görev alacak mühendis arkadaşlarımıza yol göstererek gerekli bağlantılar kurmasını sağlamaktayız. Mühendislerimiz için birçok eğitim platformları, gönüllü staj olanakları sağlamaktayız.
Geleceğin mimarları, yerli üretimin en önemli yapı taşları mühendislerimiz için DTSO odamız bünyesinde olan Bilim ve Teknoloji Komisyonu üyeleri olarak her zaman desteklerimizi sürdürmekteyiz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu olarak Ülkemizde en önemli meslekleri arasında gösterilen Mühendislerimizin 5 Aralık Dünya Mühendisler gününü kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.