KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Oda Personeli
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu Düzce TSO Bilgi İşlem Politikası Halkla İlişkiler Politikası İnsan Kaynakları Politikası Mali Politika Üye İlişkileri Politikası Politika ve Temsil Prosedürü
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Bilim ve Teknoloji Komisyonu
İcra Kurulu
Misyon & Vizyon
Öğrenci Komisyonu
Varank, Bilim ve Teknoloji Komisyonu yapılanmasını dinledi
29.12.2020 14:14:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ederek oluşumu tamamlanan ve ilk yılını dolduran Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nun faaliyetleri, kapsamı ve oluşum modeli hakkında bilgiler verdi.

Düzce Üniversitesi, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü ve DTSO ortaklığıyla kurulan Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nda Düzce Üniversitesi’nden üst düzey akademisyenlerin, Milli Eğitim Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Milli Eğitim kanadından ilgili eğitmen kadrosu ile DTSO Üyesi Teknoloji Firmalarından katılımcıların yer aldığını belirten Komisyon Başkanı Murat Taştepe, DTSO’nun son yıllarda Düzce’de yakalamış olduğu sinerji ile kamu kurumları, üniversite ve odanın bu projede de büyük ivme yakaladığını ifade etti. Düzce Teknopark binasında kuluçka merkezi kurularak burada öğrenci ve dış paydaşların ortak çalışmalar yaptıklarını, ticarileşebilecek projelerin start up aşamasından nihai ticarileşme aşamasına kadar mentörlük destekleri verildiğini, melek yatırımcılar ile proje sahiplerinin bir araya getirildiğini de Varank’a ileten Taştepe, komisyonun diğer illerde de yapılanmasına destek verebileceklerini ve ulusal bir konsey oluşturulması halinde Milli Teknoloji hamlesine olumlu katkılar sunabileceklerini de sözlerine ekledi.

DTSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nun hazırlamış olduğu sunum dosyalarını inceleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, detaylı araştırma ve incelemeleri yaptıktan sonra yeniden konuyla alakalı görüşlerini ileteceğini ifade etti.