KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
1.7.2019 09:21:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin açılış konuşmasıyla başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in geçtiğimiz ay gerçekleştirilen faaliyetleri meclis üyelerine aktarırken, oda adına katılınan tüm etkinliklerde yine oda adına ve meclisin kendisine vermiş olduğu yoğun destekle hamleler yaptığının altını çizdi.

Şahin’in konuşmasının ardından aylık mizanlar görüşüldü. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından söz alan Düzce TSO Meclis Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Trakya Bölge Odaları Kardeş Oda Protokolleri ziyaret programı ve buradaki izlenimleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis toplantısın son kısmında söz alan Meclis Üyesi Hayati Eğilmez de Düzce Üniversitesi ve Özel Sektör temsilcileri ile birlikte yürütülmekte olan Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği ile Düzce Kabağı Markalaştırma çalışmaları hakkında gelinen son aşamalar konusunda meclis üyelerine bilgiler verdi.

Meclis Toplantısının  kapanış konuşmasını yapan Başkan Ahmet Dertli, yoğun geçen gündemi en iyi şekilde değerlendiren ve çalışmalara katılım sağlayan meclis üyelerine teşekkür ederek meclis toplantısını sonlandırdı.