KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
10.1.2019 12:00:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin Mesajında; "Yerel ve ulusal gündemi takip eden, yaşanan gelişmelerden kamuoyunu anlık haberdar eden ve bunu yaparken de ciddi sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan Çalışan Gazetecilerimizin gününü en içten duygularımla kutlarım. İklim şartları ne olursa olsun, zaman ve mekan gözetmeksizin görevleri başında olan, bu uğurda sağlıklarından, ailelerinden feragat eden basın emekçilerimizin daha iyi standartlarda görevlerini yerine getirebilecekleri imkanların oluşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.