KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Kadın Girişimciler Kurulu Odamızda Toplandı
11.1.2019 15:13:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Yasemin Karslıoğlu başkanlığında 2015-2018 dönemi son toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Metin Coşkun ve Murat Saydam da katıldılar.  TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu 2008 yılında kurularak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurulduğundan bu yana Başkanlık görevini yürüten Yasemin Karslıoğlu, Kurulun Amaçlarını anlatarak bu amaçlar doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, kurul arkadaşlarına ve bugüne kadar çalışmış oldukları Düzce Ticaret ve Sanayi Odası,  Düzce Ticaret Borsası ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi odası meclis ve yönetimine teşekkür etmiştir.

TOBB Kadın Girişimciler kurulunun yeni dönem seçimlerinin 27 Şubat 2019 Tarihinde yapılacağını ve bu dönem kurul içinde görev almayacağını ifade ederek, yeni dönemde görev alacak arkadaşlara başarılar dilemiştir.

Toplantı sonrası TOBB Kadın Girişimciler Kurulu logosu taşıyan pastayı hep birlikte keserek çalışma dönemlerini sonlandırmışlardır.