KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ
11.10.2019 13:41:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve Düzce Teknopark işbirliğiyle 14 Ekim Pazartesi günü saat 14:00-16:00 saatleri arasında Düzce Teknopark Konferans Salonunda “KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ, TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ” konulu seminer programı düzenlenecektir.

Katılımın ücretsiz olduğu seminer programında KOSGEB Düzce İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin ve TÜBİTAK Eski Başkan Yardımcısı Doç. Dr. M. Şahin Gök, KOSGEB ve TÜBİTAK destek programları hakkında katılımcılara bilgiler verecekler.