KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Yeni Ekonomi Paketi Yapısal Sorunlara Çözüm Vadediyor
11.4.2019 14:35:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Hazine ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları" paketlerinin uygulanabilir, etkili ve yapısal sorunlara çözüm içerdiğini söyledi.

Şahin, yeni ekonomi programının, disiplin, dengelenme ve değişim olmak üzere üç kademeli olduğunu belirterek değişim döneminin yapısal reformlarla gerçekleştirilecek olmasının önemine işaret etti.

Türkiye'nin üretim ve vergilendirme alanlarında da reforma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Şahin, Kurumlar Vergisi'nin kademeli olarak düşürülecek olmasından memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi.