KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
İlk 500’de 6 Düzce Firması
11.6.2019 16:23:00
İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 6 firma girdi. Çınar Boru, Nobel İlaç, Teknorot, Düzce Cam, Ümran Boru ve Doğtaş Kelebek Mobilya bu listeye girmeye hak kazandı.

İlk 500’de 6 Düzce Firması

İstanbul Sanayi Odası'nın yapmış olduğu araştırmada Türkiye'nin en büyük ilk 500 kuruluşu arasında yer alan firmalarımızı kutlar, ülkemizin 2023 vizyonu hedeflerine olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

SIRA

FİRMA ADI

Çınar Boru Profil San. ve Tic. A.Ş.

Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş.

Teknorot Otomotiv Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.

Düzce Cam San. ve Tic. A.Ş.

Ümran Çelik Boru Sanayii A.Ş.

Doğtaş Kelebek Mobilya San. ve Tic. A.Ş.