KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
12.11.2014 14:17:00
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri

24 Ekim 2013 tarihinde yayınlanan Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınması Hakkında Yönetmelik kapsamında yıllık 50 Ton üzerindeki tehlikeli madde taşımacılığına ve miktar sınırlaması olmaksızın tehlikeli atık taşımacılığına konu olacak faaliyetleri gerçekleştiren işletmecilerin ilgili yönetmelik hakkında bilgilendirilmesi amacıyla 14 Kasım 2014 Cuma günü saat 15:00’te Kocaeli Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda seminer düzenlenecektir.

Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 10 Kasım 2014 tarihine kadar odamıza başvurmaları gereklidir.