KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
12.11.2014 14:12:00
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri Odamıza kayıtlı üyelerimizden Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına aday olmak isteyenler; 7 Kasım - 5 Aralık 2014 tarihleri arasında www.kadingirisimciler.org.tr, www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, sabıka kaydı ile birlikte Düzce TSO Kadın ve Genç Girişimciler Sekreteryasına teslim edilmelidir.

TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri

Odamıza kayıtlı üyelerimizden Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına aday olmak isteyenler; 7 Kasım - 5 Aralık 2014 tarihleri arasında www.kadingirisimciler.org.tr , www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, sabıka kaydı ile birlikte Düzce TSO Kadın ve Genç Girişimciler Sekreteryasına teslim edilmelidir.