KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
12 Kasım Mesajı
12.11.2018 08:59:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 12 Kasım Düzce Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; "Bilindiği üzere 12 Kasım 1999'da Düzcemiz tarihinin en büyük felaketini yaşamış ve binlerce insanımız bu deprem felaketinde hayatını kaybetmiştir.

12 Kasım'dan hemen sonra devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş ve ilimizi yeniden inşa ederek vatandaşlarımızın mağduriyetlerini kısa sürede çözüme kavuşturmuştur. Sadece barınma ihtiyaçlarını karşılamakla kalmamış, Düzce'nin il statüsüne kavuşturulması sayesinde kamu yatırımlarının önü açılmıştır. Yine deprem sonrasında çıkarılan 5184 sayılı teşvik kanunu sayesinde ilimizde önemli istihdam olanakları oluşmuş, kamu ve özel yatırımlar neticesinde göç alan bir il konumuna gelinmiştir. Şu anda Düzce devasa yatırımların eşiğindedir. Yakın zamanda açıklanacak olan ciddi yatırımlar sayesinde istihdam sorunumuz bir hayli gerileyecektir. Kamu ve özel kurumların büyük mücadeleleriyle Düzce'den depremin izleri her geçen yıl daha da silinmiş ve yaralarımız hızla sarılmıştır.

12 Kasım Düzce Depremi yıldönümü vesilesiyle bu depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyoruz. Bu tür felaketlerin tekrar etmemesini de yüce Allah'tan niyaz ediyoruz" ifadelerine yer verdi.