KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
TOBB İL GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULLARI SEÇİM LİSTELERİ ASKIDA
12.2.2019 11:41:00
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için seçim listeleri belli oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Düzce TSO’ya gönderilen kesinleşmiş TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listeleri askıya çıktı.

TOBB İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ile İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00 - 16:00 saatleri arasında Düzce TSO hizmet binasında yapılacak.

Düzce TSO Kadın ve Genç girişimciler seçimi için 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak seçimlerde İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvurusunda bulunacakların 11 - 22 Şubat 2019 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden Adli Sicil Belgesi ile birlikte mesai saati bitimine kadar odamıza başvurmaları gerekiyor.

Kadın Girişimciler Kurulu Listesi İçin Tıklayınız

Genç Girişimciler Kurulu Listesi İçin Tıklayınız