KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Çilimli OSB'de Yer Talepleri İçin Son gün 30 Nisan
12.4.2019 10:51:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri İmalat ve Perakende Satış), Düzce Valiliği ve Düzce TSO tarafından Çilimli OSB'de kurulması gündeme gelen Mobilya İhtisas OSB için isteklilerin yer tahsisi başvurusunda bulunabilmeleri için 30 Nisan 2019'un son tarih olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan çalıştayda da gündeme getirilen konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Düzce TSO 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan, "Çilimli Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılması planlanan Orman Ürünleri ve Mobilya İhtisas OSB'ye yönelik Yer Tahsisi taleplerinizi en geç 30 Nisan 2019 Salı gününe kadar odamıza bildirmenizi rica ederiz" ifadelerine yer verdi.