KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi
13.11.2019 14:40:00
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri kapsamında 21-22-25 Kasım 2019 tarihlerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi düzenlenecektir.

Eğitimde, Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Yöntemleri - Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Dış ticarette Yazışma Teknikleri ve Uygulamaları, Dış Ticaret Sözleşmeleri ve uyulması gereken kurallar, Örneklerle Akreditif Açılma Süreci; Akreditif Okuma ve Uygulama, Uluslararası Ticari Belgeler, Kullanış Biçimleri ve Uygulamaları, İhracat Mevzuatı ve İhracatın Uygulamaları ile simülasyonu, Eximbank Kredilerinin Kullanılması, İhracatta Teklif Hazırlama, Fiyatlandırma / İhracatta Fiyatlandırma Stratejileri, Uluslararası Ticaretin Finansmanı, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri (Genel Olarak) vb. konuları işlenmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi için linki tıklayınız.