KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Burası Düzce Burada İş var
13.3.2019 11:20:00
“TOBB Türkiye Ekonomi Şurası”nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına çağrısı sonucunda Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği başlatıldı.

Bu doğrultuda illerde istihdamı arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ve Düzce’de 25 Şubat 2019 tarihinde başlatılan İstihdam Seferberliği’nin toplumun tüm kesimlerine anlatılması, işverenlerin verilecek destek ve teşviklerle istihdam sayılarını arttırması, işsizlik rakamlarının en düşük seviyelere getirilmesi için her ay ilgili kesimler bir araya geliyor.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Düzce Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İş-Kur İl Müdürü Ferhat Acar, Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Necmi Köroğlu ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda ülkemizin ekonomik kalkınma ve büyümesinin sürekliliğini sağlamak, işsizlik rakamlarını minimuma indirmek, işverenlerin küresel piyasalarda rakipleriyle rekabet edebilirlik düzeylerini arttırmak amacıyla devlet tarafından verilen teşvik ve desteklerin Düzce’deki durumu değerlendirildi.