KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Ticaret Bakanı Pekcan Bölge İstişare Toplantısına Katıldı
13.3.2019 13:37:00
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kocaeli'de düzenlenen Bölge Odaları İstişare Toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Ticaret Bakanlığı'nın sorumluluk alanlarına giren ve Düzce'de olan sorunların yer aldığı dosyayı Bakan Pekcan'a sundu. Şahin'in sunduğu dosyada; " Düzce'de bir Gümrük Müdürlüğü kurulmasının planlama kapsamına alınması talep edilmektedir. Yer konusunda Düzce Valiliği başta olmak üzere yerel otoriteler her türlü yardım ve desteklerini sağlayacaktır. Finans kaynaklarına erişimleri konusunda kolaylıklar sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF)'na ait Düzce Temsilciliği kurulması da Oda üyelerimizin talepleri arasındadır. Böyle bir temsilcilik kurulacak olması durumunda Odamız ofis ve alt yapı desteklerini sağlamaya hazır bulunmaktadır. Yeterli kaynak sağlanarak mevcut OSB'lerin alanlarının genişletilmesi gerekmektedir" konuları yer aldı.

Toplantı esnasında sorunlara tek tek değinen Pekcan, Tuncay Şahin'in taleplerini not ederken, gerekli ön araştırma ve çalışmaların yapılacağını ifade etti.