KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO’dan Geleneksel İftar
13.5.2019 12:21:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aile İftarı Programı, Düzce Huzur Tesislerinde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetine; Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Üyeleri ile Düzce’de görev yapan Basın Mensupları katılım sağladı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu  Başkanı Tuncay Şahin, aile iftarına icabet eden herkese teşekkür ettiğini belirterek, bundan sonra odanın gerçekleştireceği çalışmalarda bu güne kadar olduğu gibi destek olunmasını istediklerini ifade etti.

Düzce TSO Geleneksel iftar programı Meclis Üyesi Hasan Arslan’ın yaptığı dua ile sona erdi.