KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
13.5.2019 12:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin açılış konuşmasıyla başladı.

Toplantının ilk gündem maddesi oda faaliyetleri oldu. Oda faaliyetlerini tarihleriyle meclis üyelerine aktaran Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “9 Nisanda Kadın Girişimciler Kurulumuz, kanser haftası etkinlikleri dolayısıyla bir panel düzenledi. Bu programa katılarak, henüz yeni seçilmiş olan Kadın Girişimciler kurulumuzun bu denli büyük ve güzel bir organizasyonu tamamladıkları için kendilerine teşekkür ettik. 11 Nisan’da, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamış olduğu ekonomik tedbir paketleri hakkında diğer oda ve borsa başkanları gibi, paketin olumlu olacağına inandığımızı belirten bir açıklama yayınladık. Yine 11 Nisan’da Vali Yardımcısı ve Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gümüşova Kaymakamı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Sündük, Vali Yardımcısı Abdülgani Mağ, Kaymakam Adayları Sinan Korkmaz ve Abdullah Kurt bizleri ziyaret etti. 17 Nisan’da odamızda SSTEK Savunma Sanayi Teknolojileri A.Ş Genel Müdürü Mustafa Gürsoy, Grupas Danışmanlık Firmasından Erol Özden, Murat Turhan ve İlhami Ok'un konuşmacı olarak katıldıkları Savunma Sanayi Teşvikleri Çalıştayı tamamlandı. 17 Nisan’da Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. 18 Nisan’da Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve meclis üyelerimizle birlikte odamızın geliştirdiği proje kapsamında oluşturulan sınıflarda eğitim alan kursiyerleri ziyaret ettik. Burada eğitim alan gençlerimizle sohbetler gerçekleştirdik.  19 Nisan’da odamızın 60. Yıl etkinliğini başarıyla tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  24 Nisan’da İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası kapsamında, Delta Toprak A. Ş Genel Müdürü Mustafa Girgin'i ziyaret ettik. 25 Nisan’da Meclis Başkanımız Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ümit Ülgen, Meclis Üyelerimiz ve TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Ahmet Serdar Erdem, GGK Üyelerimiz ile birlikte TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimizden Erdal Çaylı’nın sahibi olduğu Göçmen Börekçisinin açılış merasimine katılım sağladık.

26-27 Nisan tarihlerinde Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde Bölge Oda ve Borsaları İstişare toplantısını gerçekleştirdik. 29  Nisan’da Makine İmalat Sanayinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında düzenlenen Sosyal Beceri Eğitiminin ilk etabı tamamladı. Yine 29 Nisan’da Düzce Valiliği’nde gerçekleştirilen  İl İstihdam Kurulu toplantısına ve Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen Sanayici Buluşma Platformu toplantısına katılım sağladık. 1-2 Mayıs tarihlerinde Ankara TOBB ETÜ’de düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 75. Genel Kurulu programına katılım sağladık.  2-5 Mayıs tarihleri arasında Düzce Fuarımızı gerçekleştirdik. 70’in üzerinde firmanın stant açtığı, kamu kurum ve kuruluşlarının da hazır bulunduğu Düzce Fuarımızı toplamda 20 bin vatandaşımız ziyaret etti.  3 Mayıs’ta Düzce Kamyoncular Kooperatifinin Küçük Sanayi Sitesinde hizmete aldığı petrol istasyonunun açılış merasimine katıldık.

Aynı gün Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan rektörlük atamaları öncesinde yapmış olduğu destek ziyaretleri kapsamında odamızı ziyaret etti. Dün Desa Deri Düzce Fabrika Müdürü Caner Aypar ve ASD Laminant Düzce Fabrika Müdürü Fatma Başbuğ'a İstihdam 2019 Kampanyasıyla ilgili bilgilendirme ziyaretinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Aylık mizanlar ve yönetim kurulu önergelerinin de gündeme alındığı olağan meclis toplantısı, yapılacak olan iftar organizasyonunda buluşulmak üzere sona erdi.