KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
İş Dünyasının Finansman Sorununa Etkili Çözümler Üretiyoruz
13.5.2020 13:48:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, dünya genelinde ekonomik problemlere de sebep olan Covid-19 salgınından etkilenen üyelerin uygun finans olanaklarına ulaşması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli bankalar ile farklı yapılarda kredilendirme çalışmalarını yapıldığını söyledi.

Şahin; “Ülkemizde de etkisini gösteren pandemi dolayısıyla iş insanlarımız üretimlerine ve ticari hayatlarına devam edebilmeleri adına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem kendi kaynaklarımızı sonuna kadar üyelerimizin hizmetine açtık hem de paydaş kurumlarımız vasıtasıyla iş insanlarımızın uygun finansman olanaklarına ulaşmalarına ön ayak olduk.

Yapılan son protokoller ile birlikte 5 ayrı kategoride üyelerimizin hizmetine aldığımız kredi seçenekleri sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kredi çeşitleri hakkında da bilgiler veren Tuncay Şahin, üyelerin ilgili bankalarla irtibata geçerek daha detaylı bilgilere ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

TOBB Nefes Kredisi; Denizbank vasıtasıyla sunulan kredi yıllık %7,5 faiz oranı + %0,3 komisyon, KGF kefaletiyle 2020 yılında ödemesiz, 2021 yılında 12 eşit taksit ödemeli kredi seçeneği,

İşe devam kredisi; Kamu bankaları vasıtasıyla sunulan kredi, yıllık %7,5 faiz oranı + %1,5 komisyon, 6 ay ödemesiz 36 ay vade ve KGF kefaletli kredi seçeneği,

Çek Ödeme Kredisi; Tüm bankalar aracılığıyla yıllık %9,5 faiz oranı + %1 komisyon, KGF kefaleti, 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi seçeneği,

İşletme (Opex) Kredisi; Tüm bankalar aracılığıyla yıllık %9,5 faiz oranı + %1 komisyon, KGF kefaleti, 3 ay ödemesiz 12 ay vadeli kredi seçeneği,

Cansuyu Kredisi; Halkbank vasıtasıyla Yıllık cirosu 3 Milyon TL’nin altındaki şahıs işletmelerine yönelik 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeli, yıllık %7,5 faiz oranı + %07,5 komisyonla 25 bin TL kredi ve 25 bin TL’lik Paraf Kart seçeneği.