KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK
14.07.2020 13:45:00
Düzenleyeceğimiz B2B (yüz yüze zoom üzerinden) tabanlı sanal fuar için ilgili olarak KUSİ İL TEMSİLCİSİ tarafından seçilecek 5(beş) adet (İstanbul, Ankara; Konya, İzmir, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Manisa illerinden herbiri için en fazla 15 adet firma) değişik sektördeki firmaların aşağıda listelenen bilgileri 14.07.2020 Salı günü mesai sonuna kadar kadar teknopark@nku.edu.tr mail adresine iletmeleri ya da http://anket.globalpiyasa.com/a/1dd939e adresine her bir firma için yüklemeleri gerekmektedir.

SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK BİLGİLER

En Son Gönderim Tarihi: 14.07.2020

SANAL FUAR TARİHİ:24-28 AĞUSTOS 2020

Düzenleyeceğimiz B2B (yüz yüze zoom üzerinden) tabanlı sanal fuar için ilgili olarak KUSİ İL TEMSİLCİSİ tarafından seçilecek 5(beş) adet (İstanbul, Ankara; Konya, İzmir, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Manisa illerinden herbiri için en fazla 15 adet firma) değişik sektördeki firmaların aşağıda listelenen bilgileri 14.07.2020 Salı günü mesai sonuna kadar kadar teknopark@nku.edu.tr mail adresine iletmeleri ya da http://anket.globalpiyasa.com/a/1dd939e adresine her bir firma için yüklemeleri gerekmektedir.

YÜKLENECEK BİLGİLER

• Firma ismi ve iletişim bilgileri
  • Bulunduğu sektör
  • Firma logosu
  • Firma yetkili ismi, mobil telefonu, mail adresi
  • Firma web sitesi
  • 6 ya da 9 adet ürün ismi, resmi, kısa açıklama ve anahtar sözcükler
  • Firmanın faaliyet alanı ve kısa bilgi
  • Firma tanıtım videosu linki
  • Firmaya ilişkin galeri resimleri
  • Varsa firmaya ilişkin bir kaç tanıtım slaytı ve firmayı tanıtıcı slogan.

Ancak isteyen firmalar ilgili şehirlerdeki KÜSİ İL TEMSİCİSİ yönlendirmeleri ile,

• Kendilerine iletilen linki tıklayarak doğrudan globalpiyasa.com B2B sanal fuar platformu üzerinde kendi kullanıcı hesaplarını oluşturabilirler.
  • Bu hesaplar üzerinden, firma profillerini diledikleri detayda, faaliyetleri, projeleri, üretim yetenekleri, makine parkları, kapasiteleri, talep ve teklifleri, galeri resimleri, sertifikaları ve daha pek çok detay ekleyerek oluşturabilirler.
  • Firmalar oluşturacakları kullanıcı hesapları üzerinden ürün grupları oluşturarak istedikleri sayıda (10 -200) ürün ekleyebilir, ürünlerini güncelleyebilir, vitrin ürünlerini seçebilirler.
  • Firmalar kendi mesaj kutuları ve sipariş modülü üzerinden ziyaretçilerle etkileşimde bulunmak üzere kullanıcı maillerini ve mobil telefonlarını sisteme girebilirler. ZOOM ve benzeri iletişim araçları entegrasyonu ile görüşme ve etkinliklerini yönetebilirler.
  • Firmaların globalpiyasa.com destek personelinin yönlendirmesi ile sanal fuarda yayınlanmasını istedikleri verilerini online ortamda girmeleri, COSME projesi kapsamındaki hedeflerden olan PA (işbirliği anlaşmaları) açısından da faydalı olacaktır. Bu çerçevede fuar sonrasında firma bilgileri, taleplerine bağlı olarak KÜSİ'ye ayrılacak veri tabanı üzerinde tutulabilir ve işbirliği mesajlarının sürekliliği sağlanabilir.

SANAL FUAR TANITIM BROŞÜRÜ