KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce’deki KOBİ’lere İhtiyaç Analizi Yapılması Projesi
14.1.2020 12:33:00
Odamız ile Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında hazırlanan ’’Düzce Kobi’lerinin İhtiyaç Analizlerinin Yapılması ve Danışmanlık Hizmetlerinin Sağlanması Projesi’’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından destek almış olup proje kapsamında açılış toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı projeye katılımcı 12 firma temsilcisi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen toplantının ilk oturumu Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında, ikinci oturumu ise Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilmiştir.

Proje ile Düzce ve Akçakoca’da faaliyet gösteren 12 firmanın ihtiyaç analizleri yapılacak ve yapılan ihtiyaç analizleri sonrasında kendilerine uygun eğitim faaliyeti gerçekleştirilecektir. Ayrıca firmalarımızın hedef Pazar seçimi, Hedef Pazar girişi stratejilerine ilişkin alternatiflerin analizi, pazarlama stratejileri, satış taktikleri, dış ticaret, ticari istihbarat ve yurt dışı pazar araştırmaları konularında firmalarımıza yol gösterilecek ve Düzce ekonomisinin gelişimine katkı sağlanacaktır.