KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Dünya Helal Zirvesi ve 7.İslam İşbirliği Teşkilatı HELAL EXPO
14.10.2019 10:16:00

Dünya Helal Zirvesi ve 7.İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo

28 Kasım - 1 Aralık 2019

İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

Tüm Nesiller İçin Helal: Ailenin ve Gençliğin Önemi

”İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) faaliyetleri kapsamında düzenlenen en büyük Helal Fuarı 7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo, 28 Kasım -1 Aralık 2019 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde, Yenikapı –İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

29 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihlerinde, 35 farklı ülkeden 316 yerli ve yabancı firma stand açtığı, 4000’in üzerinde yabancı toplamda 40.000’e yakın ziyaretçisi, 14.000 m² sergi alanı içerisinde 300’ün üzerinde firma katılımcısı ve 25 ülkeden 200’ü aşkın Satın Alma Heyeti ile B2B toplantıları gerçekleştirilen fuar, İİT Dışişleri Bakanları ve İSEDAK Bakanlar Kurulu toplantılarında alınan kararlara istinaden İslam İşbirliği Teşkilatı kuruluşu olan, İslam Ticareti Geliştirme Merkezi ( ICDT ) ve İslam Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ile yapılan işbirliği anlaşması ile İİT adına her yıl düzenlenmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenen Dünya Helal Zirvesi ile her yıl eş zamanlı gerçekleştirilen 7.İİT Helal Fuarı, sergi alanları, profesyonel alım heyetleri eşliğinde B2B programları, çalıştaylar, yarışmalar ve birçok etkinlik ile bir fuardan çok daha fazlası!”