KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Bilim ve Teknoloji Komisyonu Mersin'de
15.3.2019 15:45:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Akkuyu'da yapımı devam eden Nükleer Santral'i incelemek üzere kente gitti.

Bir dönem Düzce Valiliği görevinde de bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret eden Taştepe ve Öksüz, Akkuyu Nükleer Santrali ve ilgili çalışmalar hakkında Vali Su'dan bilgiler aldı. Ali İhsan Su ziyaretinin ardından Akkuyu Nükleer Santrali'nin şantiyesini ziyaret eden Murat Taştepe ve Aytekin Öksüz, burada kullanılan teknoloji altyapısı ve Düzce'nin konuya olabilecek katkıları hakkında santral yetkililerinden bilgiler aldı. Mersin'deki son programda ise Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan'ı makamında ziyaret etti. İki oda arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan heyet, karşılıklı ziyaret ve ortak çalışmalar yapılması üzerine fikir birliğine vardı.

Program sonunda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan'a plaket takdiminde bulundu.