KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Orman Ürünleri Sanayicileri OSB İçin Bir Araya Geldi
15.3.2019 16:08:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Grubuna dahil olan ve Orman Ürünleri Sanayisinde faaliyetlerini sürdüren üyeler, Orman Ürünleri İhtisas OSB'si için bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin, Önceki yıllarda Orman Ürünleri konusunda Düzce'nin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte yeniden aynı dinamizmi yakalayabilmek adına bir ihtisas organize sanayi bölgesi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Çilimli OSB kısmında önemli derecede işlemleri tamamlanmış ve bu yapılanma için uygun arazinin olduğunu söyleyen Şahin, 15 Nisan'a kadar sektördeki üyelerden talepleri toplayacaklarını, bu aşamadan sonra ise yer tahsislerine hızlıca başlanacağını ifade etti.

İstihdam 2019 kampanyası hakkında da üyelere bilgiler veren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, sanayicilerden bu noktada özveri beklediklerini, ülkemizin istihdamını arttırmak noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica etti.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'in ardından söz alan İş İnsanı İbrahim Sancaklı, kendisinin de Orman Ürünleri konusunda en ham aşamadan başlayarak şu anda sandalye üretimi yaptığını hatırlatarak, değişen dünya ekonomisinde yeniliğe açık olmanın, birlikte hareket edebilmenin ve organize olmanın büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Toplantı iş insanlarının soru ve taleplerinin alınmasıyla sona erdi.