KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO’dan Söz Üyemizde Etkinliği
15.5.2020 15:26:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, 19 Mayıs 2020 Salı günü saat 16:00’da Video Konferans Yöntemi ile geniş katılımlı Söz Üyemizde Etkinliği gerçekleştirecek.

20 Mayıs 2020 günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 365 Oda ve Borsa Başkanları ile 61 Sektör Meclisi Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan toplantı öncesinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, tabanın taleplerini toplamak, üyelerinin yaşadığı aktif sorunları tasnif ederek çözüm önerilerini birinci ağızdan en üst makamlara iletebilmek amacıyla geniş katılımlı Söz Üyemizde Etkinliği düzenliyor.

19 Mayıs 2020 Salı günü saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan video konferans toplantısına konuşmacı olarak katılmak isteyenlerin linkteki formu doldurmaları gerekmektedir. Yayını izlerken Youtube Kanalında yorum kısmından da soru ve öneriler paylaşılabilecektir.

Konuşmacı kontenjanı 100 kişi ile sınırlı olup, aynı sorun ve çözüm önerilerinden sadece bir üye yayına dahil edilecektir.

Not: Yayın linki 19 Mayıs 2020 günü tekraren duyurulacaktır.