KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Uluslar Arası Projenin İstişare Toplantısı Yapıldı
15.05.2020 14:41:00
Düzce Üniversitesi ve Avrupa’dan 7 ortak kurum ile birlikte yürüttüğümüz “VOCATIONAL-WEB-LEAP: An Open Source e-Learning Platform for Training Vocational Students, Apprentices and Graduates” adlı bir Erasmus + Programı projemizin 1,2 ve 3 no.lu fikri çıktıları üzerinde Yunan ortağımız ile istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda ayrıca Haziran ayında Ulusal Ajans’a sunulacak ilerleme raporuna eklenmesi gereken çalışmalar ve proje faaliyet takvimine göre önümüzdeki 1 yılda tamamlanması gereken faaliyetler de değerlendirildi.