KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO’dan Üyelerine Sabit Fiyat Teşekkürü
16.3.2020 16:35:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Saydam ve Yalçın Top, Meclis Üyeleri Hasan Arslan ve Tanju Acar ile Disiplin Kurulu Başkanı Cengiz Yavuz’la birlikte Düzce’de faaliyet gösteren yerel market zincirleri ve kolonya üretimi yapan firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde TOBB tarafından yayınlanan yazıyla birlikte piyasa araştırmalarına hız veren Düzce TSO Yönetimi ve Disiplin Kurulu, son zamanlarda dünya genelinde yaşanan Yeni Tip Korona Virüsü Salgını dolayısıyla hijyen malzemeleri ve temel gıda malzemelerine rağbetin artması, durumun bazı fırsatçılar tarafından speküle edilerek fiyatların şişirilmesi konusunda hızlıca araştırmalar yapılarak Düzce’de henüz bu yönde bir soruna rastlanmadığı tespit edildi.

Bunun yanı sıra yerel market zincirlerinden Baykal Market, Düzpaş ve Halkmar, son zamanlarda tedarikçi kaynaklı olmayan hiçbir ürününe zam yapmamış, müşterilerine mevcut tarifeleri üzerinden hizmet etmeye devam etmişlerdir. Düzce’nin en köklü firmalarından biri olan ve ülke genelinde üne sahip Servet Kolonyaları da fiyat politikasında herhangi bir değişikliğe gitmemiş, gelen yüklü sipariş taleplerini geri çevirerek yerel halkın taleplerine karşılık vermeye yönelmiştir.

Bu bilgiler ışığında hareket eden Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, 4 büyük firmanın yetkililerini ziyaret ederek, Düzce’ye ve Türkiye’ye örnek olabilecek fiyat uygulamaları dolayısıyla kendilerine teşekkür ettiler.

Düzce’nin market ürünleri konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağını belirten firma yetkilileri, gelen tüm taleplere karşılık verebilecek düzeyde stoklarının mevcut olduğunu ifade ettiler.

Servet Kolonyaları’nın sahibi Nurten Bucurgat da uzun yıllardan beri Düzceliler’e himzet ettiklerini, yaşanan bu elim salgın vakası dolayısıyla herhangi bir ürünlerine zam yapmadıklarını, şehir dışından gelen yüklü ürün taleplerini de şimdilik askıya aldıklarını ifade etti.

Yapılan ziyaretlerde yerinde tespitler de yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, şeffaf fiyat politikaları dolayısıyla firma yetkililerine teşekkür etti.