KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Oda Personeli
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu Düzce TSO Bilgi İşlem Politikası Halkla İlişkiler Politikası İnsan Kaynakları Politikası Mali Politika Üye İlişkileri Politikası Politika ve Temsil Prosedürü
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
İleti Yönetim Sistemi Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
17.02.2021 16:23:00
Odamız ile Uyumsoft işbirliğinde düzenlenen “ İleti Yönetim Sistemi Bilgilendirme Semineri “ Uyumsoft e-dönüşüm Operasyon Yöneticisi Seda Köse, Uyumsoft e-dönüşüm İş Geliştirme Uzmanı Erdem Cem Sürek tarafından video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitime; Düzce TSO Meclis Üyesi Hasan Arslan, Odamız Genel Sekreter Vekili Zeynep Cebeci, Özel Kalem Müdürü Mürvet Gül Turhan, Eğitim & Kalite Sorumlusu Vildan Yılmaz katılım sağladı.

Pandemi dolayısıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Eğitim programının açılış konuşmasını Düzce TSO Genel Sekreter Vekili Zeynep Cebeci yaptı. Cebeci; Değerli Katılımcılar, Başkanımız Sayın Tuncay Şahin son anda Vali Bey ile çıkan program dolayısıyla kendisini temsilen katılıyorum ve hepinize selamlarımı iletiyorum. Özellikle günümüzde ileti yönetim sistemi önemli bir durum haline gelmiştir. Bizlerden firmalarımızı bu sisteme entegre zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Şimdi konu ile ilgili değerli bilgilerini sizlere aktarmak üzere Uyumsoft e- dönüşüm operasyon sorumlusu Seda Hanım’a bırakıyorum. “ şeklinde konuştu.

Gerçekleşen seminerde; Operasyon Yöneticisi Seda Köse, Uyumsoft e-dönüşüm İş Geliştirme Uzmanı Erdem Cem Sürek, işletme gözüyle İYS uyumluluk projesi, yönetim seçimi ve uygulama süreci" konularında bilgiler verdi.