KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
17.11.2014 15:22:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yıllardır Düzce’de çözülemeyen ve ortaokul sıralarına kadar inen madde bağımlılığı ile mücadele için Avrupa Birliği nezdinde proje hazırladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yıllardır Düzce’nin çözülemeyen sorunu haline gelen madde bağımlılığı ile mücadele konusunda dev bir adım attı. Düzce’de her geçen gün yaygınlaşan ve ortaokul sıralarına kadar inen madde bağımlılığı ile mücadele konusunda Avrupa Brliği nezdinde proje hazırladı. Düzce TSO koordinatörlüğünde hazırlanan ve İspanya, İtalya, Romanya ile İstanbul Valiliği’nin Proje ortağı olduğu proje kapsamında, madde bağımlılığının erken teşhisi ve okul önlerinden alınacak tedbirler konusunda araştırma yapılacak. Yine, madde bağımlılığı konusunda AB çapında incelemeler yapılarak, madde bağımlılığı ile ilgili koruyucu önlemlerin karşılaştırmalı analizi gerçekleştirilecek. Ayrıca, uzmanların ve öğretmenlerin eğitilmesi sağlanarak ilköğretim ve liselerde, öğrencilere uyuşturucunun zararları ile ilgili eğitici eğitim programları ve seminerler düzenlenecek.

Projenin toplam bütçesinin 320 Bin Euro (Yaklaşık 1 milyon TL) olduğu ve bu bütçenin AB Hibe fonları tarafından karşılanacağı bildirildi.