KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
Düzce Tanıtım Rehberi İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
SGK’dan odamıza ziyaret
17.11.2014 15:19:00
İçinde bulunduğumuz Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret eden SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Müdür Muavini Erhan Çavuş, İnsan Kaynakları Şefi İrfan Başar, Bağ-Kur Emeklilik Sorumlusu Devrim Aykutlu ve Avukat Dilek Bayraktutar, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’la bir araya geldi.

SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı ve beraberindekiler odamızı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, iş veren ve çalışan için en önemli kurumlardan birinin SGK olduğunu, kurumun çalışmalarının ülke ve bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ziyaretin son bölümünde SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’a, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir plaket verdi.