KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
TUNCAY ŞAHİN MÜSİAD FUARI’NA KATILDI
18.11.2020 15:24:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarının açılışına katıldı.

Fuarda standı bulunan üyelerimizden Asya Su ve Formlife firmalarının stantlarını ziyaret eden Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Üniversitesi ve MÜSİAD Düzce Şubesi ortaklığıyla kurulan Formlife Firmasının ürünlerinin sergilendiği Herbynia Standında MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Meclis Üyemiz ve Formlife Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın ile bir araya geldi. Fuar ve stant hakkında bilgiler alan Şahin, Dünya’nın yaşamış olduğu bu zor günlerde birlik ve beraberliğin simgesi olan fuar organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren MÜSİAD yetkililerini tebrik etti. Yine aynı fuarda standı bulunan Gıda Komitesi Başkanı ve Asya Su Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gülay ile de bir araya gelen Tuncay Şahin, fuarın hem ziyaretçiler hem de katılımcılar açısından faydalı sonuçlara vesile olmasını temenni ettiğini ifade etti.

MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı 22 Kasım 2020 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.