KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Rektör Çakar ve Düzce TSO Yönetimi Eğitimleri İnceledi
18.4.2019 09:44:00
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Düzce Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

Heyet, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan TR42/18/MESLEK/0016 no.lu Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi adlı projenin faaliyetlerinden olan ve aynı zamanda proje ortağımız olan Düzce Meslek Yüksek Okulu’nda, üç ayrı laboratuvarda yürütülen makine programlama eğitimlerini yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında kursiyerler ile de kısa bir sohbet eden Çakar ve Düzce TSO Yönetimi, eğitimcilerden de program hakkında bilgiler aldı.  Proje kapsamında satın alınan 2 adet CNC Router ile F-201 no.lu laboratuvara alınan 25 adet masa üstü bilgisayar ve3 boyutlu yazıcıyı yerinde inceleyen Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversite sanayi işbirliğinin ve mesleki eğitimin önemini vurgulayarak, mesleki eğitimin geliştirilmesi için ilgili kurumların çok daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti.