KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Tatil Kısa, Hayde Akçakoca’ya
2.8.2019 14:48:00
Düzce'nin Akçakoca ilçesi, Kurban Bayramı’nda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Akçakoca’da etkili olan sağanak yağış sonucu yaşanan heyelan ve sel felaketi sonrası yaşam tamamen normale döndü.

Bugün gerçekleşen basın toplantısında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir,  Ümit Yılmaz, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda STK Temsilcisi katılım sağladı.

Yeşilden maviye bitmeyen bir masalı anlatan eşsiz tatil yöresinde yaşanan doğal afetin ardından turizm açısından önemli bir duraklama yaşandığı tespit edildi.

İnceleme çalışmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ve Düzce Valiliği, Düzce milletvekilleri, Düzce Belediyesi, Akçakoca Belediyesi, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, STK’lar ve ilgili oda temsilcilerinden oluşan Akçakoca Turizm Platformu’nun çalışmalarıyla yaşanan afetin bölgeye verdiği zarar hızla giderildi. Tarihi, doğası ve kültürel zenginliğiyle Batı Karadeniz’in en önemli tatil merkezi, turizm faaliyetlerine eskisinden daha donanımlı şekilde başlamaya hazır hale geldi.

Akçakoca, sosyal medya üzerinden başlattığı sloganlarla misafirlerini bekliyor. ‘Yeşil ve mavinin her tonunu görmek için #HaydeAkçakocaya’, ‘Günbatımına doymak için #HaydeAkçakocaya’, ‘Mavi bayraklı üç eşsiz plaj için #HaydeAkçakocaya’, ‘Tatil Kısa Akçakoca Yakın #HaydeAkçakocaya’, ‘UNESCO kültür mirası Ceneviz Kalesini görmeye #HaydeAkçakocaya’, ‘Akçakoca Bey’in Akçakoca’sını görmeye #HaydeAkçakocaya’, ‘Tarihi yerel mimariyi keşfetmeye #HaydeAkçakocaya’, ‘Doğayı keşfetmeye #HaydeAkçakocaya’, ‘En havalı fotoğraf Akçakoca’da çekilir #HaydeAkçakocaya’, ‘İstanbul-Ankara git gel Akçakoca iki saat #HaydeAkçakocaya’, ‘Tatiline lezzet kat, Melengücceği / Mancarlı Pide #HaydeAkçakocaya’, ‘En iyi tatlı bizimki, Melengücceği #HaydeAkçakocaya’, ‘Gel, gez, gör, tad #HaydeAkçakocaya’, ‘Hafta sonu nereye? Düşünme #HaydeAkçakocaya’, ‘Siz hala Mancarlı pideyi tatmadınız mı? #HaydeAkcakocaya’, ‘Siz hala Tarihi Yukarı Mahalleyi gezmediniz mi? #HaydeAkcakocaya’ sloganlarıyla konuklarını davet ederek turizm sektöründe hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor.