KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi
20.11.2018 09:50:00
Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan ve 20 şer kişilik 3 grup halinde verilen ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’nin 26,27 ve 28 Kasım 2018 tarihindeki kontenjanı dolmuş olup; 3,4,5 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek olan 3.grup için kayıt alınmaktadır. Yoğun talep olup kontenjan sınırlıdır.

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan  ve 20 şer kişilik 3 grup halinde verilen ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’nin 26,27 ve 28 Kasım 2018 tarihindeki kontenjanı dolmuş olup; 3,4,5 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek olan 3.grup için kayıt alınmaktadır. Yoğun talep olup kontenjan sınırlıdır.

Eğitim Boyunca

1-İş Kanunu

2-Sosyal Güvenlik Kanunu ve Özlük İşleri

3-SGK Uygulamaları ve diğer uygulamalar

4-Vergi Kanunu ana konuları üzerinde durulacaktır.

Eğitim Başvuru İçin İrtibat:

Zeynep CEBECİ

Dahili: 143