KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret İthalat İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Ülke Raporları, Hedef Pazar Araştırması ve Hedef ve Öncelikli Ülkeler Vize Referans Yazısı
"KOLAY İHRACAT PLATFORMU" Destek ve Teşvikler "YATIRIMA DESTEK" İhracatçı Pasaportu Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Sanal Ticaret Akademisi
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Tuncay Şahin, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Toplantısında Konuştu
20.11.2020 10:30:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Üyesi olduğu Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından video konferans olarak düzenlenen TD-IHK Online Business Kahvaltı programına katılarak, katılımcılara Düzce hakkında bilgiler verdi.

Şahin programda; “Yaşadığımız pandemi sürecinde de ortaya çıktığı üzere Dünya ekonomisi bambaşka yerlere doğru gidiyor. Daralan ekonomik parametreler, iş insanlarını yeni kaynaklar yaratmaya, yeni ticari alanlar aramaya itiyor. Üretilen ürünün kalitesi, müşteri memnuniyeti ve süreklilik konusunda Türk sanayicisi rüştünü ispatlamış durumda. Global ekonomide Türkiye, üretim kalitesi, üretim gücü, modern makine parkurları ve lojistik avantajlarıyla yabancı yatırımcıların da dikkatini cezbediyor. Lokal düzeye inecek olursak da ilimizde üretim kalitesi ve niteliğini arttırmak amacıyla Üniversite-Sanayi işbirliği çalışmalarında Türkiye’ye örnek bir il olduk. 113 firmamıza Düzce Üniversitesi tarafından 113 ücretsiz akademisyen atadık. Bu projede hem akademisyenlerimizin saha tecrübelerini arttırıyor, hem de sanayicilerimizin teorik kapasitelerine katkılar veriyoruz. Temel eğitim kısmında da yine Almanya’dan modellediğimiz bir çalışmamızın son aşamasına geldik. Çok kısa bir süre içerisinde akredite olarak faaliyetlerine başlayacak olan projemiz ile eğittiğimiz gençlerimiz yurt dışında çalışma ve oturma izinlerine doğrudan erişebilir duruma gelecek. Yeni Dünya trendi olan E-İhracat konusunda da oda olarak üyelerimize eğitim destekleri veriyoruz. Bu noktada Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın yüksek tecrübelerinden de faydalanmayı arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.