KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2019 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu İkili Oda Forumlarına Üyelik Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
İş Kulübü’nde Toplu İş Görüşmeleri Başladı
22.07.2020 13:22:00
Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce TSO işbirliğiyle kurulan Düzce İş Kulübü’nde iş görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Volta Motor firmasıyla yapılan anlaşma gereği 60 kişilik istihdam için 30’ar kişilik gruplar halinde adaylar ile görüşmeler Düzce İş Kulübü Hizmet Binasında yapılıyor. Ön oryantasyon ve iş bilinci eğitimlerinden oluşan eğitim paketiyle işverenlerin işbaşı eğitim aşamasında daha az zaman kaybetmeleri ve çalışanların daha hızlı işe adapte olmaları amaçlanıyor.

30 kişilik ilk grubun eğitim çalışmaları sırasında Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce İŞ-KUR İl Müdürü Ferhat Acar da hazır bulunarak hem firma yetkililerine hem de adaylara başarılar dilediler.