KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
Gazi Meclisimiz 99 Yaşında
22.4.2019 13:41:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; “Gazi Meclisimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümünü her zamanki gibi coşku ve heyecanla idrak ediyoruz. Büyük zorluklarla mücadele ederek alınan Egemenlik ve Hürriyet hakkımızı, 23 Nisan 1920’de Gazi Meclisimizi kurarak taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, bu özel günün aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanmasını da temenni ettiler.

Günümüzde büyük coşku, saygı ve minnetle kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyor, bu güzel günün milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.