KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Personele Yönelik Öz Farkındalık Eğitimi Gerçekleşti
22.6.2020 11:00:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ABİGEM DM aracılığıyla düzenlediği "Öz Farkındalık (Kendime Hoş Geldim)” semineri Eğitmen Tuba Karagöz Sever’in sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası personeline yönelik gerçekleşen eğitim seminerine Eğitmen Tuba Karagöz Sever’in, bireysel yaşam alanlarını daha verimli hale getirme, performansı arttırma ve pozitif ilişkiler geliştirme bakış açısını kazandırma, öz farkındalığı sağlama, kişisel liderlik sağlama, stresle baş edebilme, duyguları yönetebilme, ifade becerisi gibi konu başlıklarını ele alarak Düzce Ticaret ve Sanayi odası personellerine aktardı.

Eğitim semineri, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak personele yönelik uygulamaların ve deneyimlerin paylaşıldığı soru cevap şeklinde devam etti.

Eğitim toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.