KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Dr. Faruk Özlü odamızı ziyaret etti
23.1.2019 13:54:00
Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Seçim çalışmaları ve seçilmesi durumunda Düzce için geliştirdikleri projeleri Düzce TSO Yönetimiyle istişare eden Özlü, seçilmeleri durumunda Düzce TSO ile çok yönlü ortak projelerde yer almak istediklerini de sözlerine ekledi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında Dr. Faruk Özlü’ye başarılar diledi.