KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Öğretmenler Günü Mesajı
23.11.2018 16:41:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin Mesajında; "Geçmişten günümüze yetişen sağlıklı, etkin ve yetkin gençlerimizin mimarları, nitelikli iş gücü yetiştirilmesindeki en önemli rolü alan öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Bununla birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak son yıllarda geliştirdiğimiz projelerle eğitim camiamıza destekler sağlamaya, gençlerimizin daha iyi eğitim almalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz TOBB İlköğretim Okulu, Mesleki Okullarımıza sağlamış olduğumuz ekipman destekleri ve yeni geliştirdiğimiz projelerimizle ilimizin ve ülkemizin nitelikli eleman eksiğinin kapanması için biz de oda olarak gayret ediyoruz. Bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, gençlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almaları için daha fazla gayret edeceğimizi de beyan ediyoruz" ifadelerini kullandı.