KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Tuncay Şahin Cadde Esnafına Örnek Oldu
25.3.2020 12:15:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Gaziantep Caddesi’nin esnafları korona virüs tedbirleri kapsamında 1 metre kuralına uyarak sohbet ettiler.

Gaziantep Caddesi’nde bulunan Düzce’nin önde gelen esnafları hem vatandaşlara örnek olmak hem de gündeme dair konuları konuşmak üzere bir araya geldiler. Esnaflar korona virüs tedbirleri kapsamında birbirlerine 1 metre uzaklıkta durarak sohbet ettiler.

Kendisinin de Gaziantep Caddesinde işyeri bulunan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Gündeme dair konuları konuşurken aynı zamanda etraftan geçen hemşerilerimize örnek olmak adına 1 metre kuralına uyarak sohbet ediyoruz. Bilindiği gibi ekonomik olarak alınan bazı tedbirler var. Esnaf arkadaşlarımızı bu konuda da bilgilendiriyoruz. Diğer vatandaşlarımızın da evlerinden çıkmamalarını, çıkmaya mecbur kalmaları durumunda tedbirlere uymalarını istiyoruz. Bu belayı hep birlikte başımızdan atacağız. Sağlık Bakanlığımız ve İçişleri Bakanlığımız başta olmak üzere tüm kurumlara yardımcı olmalıyız” dedi.