KURUMSAL TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce Tanıtım Rehberi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Oda Tanıtım İngilizce İhracatçı Firmalar Listesi Our Legislation
Düzce TSO'dan Öncü TV'ye hayırlı olsun ziyareti
25.9.2018 17:42:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Öncü Medya Grubu'nu işadamı Önder Tonyalı'dan satın alan Düzce'nin köklü firmalarından Türkseven Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Ziyarete; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Bülent Sivrikaya, Metin Coşkun, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık, Hasan Arslan ve Murat Taştepe ile Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan katıldılar.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Öncü Medya Grubu'nun Düzce için çok önemli bir değer olduğuna işaret ederek, Ömer Faruk Türkseven'e yeni iş kolunda başarılar diledi. Şahin; “Her iki ailede benim çok yakın dostumdur. Allah öncelikle hayırlı uğurlu etsin. Her iki aileye de mübarek olsun. Televizyonu bir işadamının almasından dolayı ben öncelikle Faruk Bey’e teşekkür ederim. Kendisi gerçekten sanayici kimliğini taşıyabilen ve Düzce’mizin birçok problemini kendine dert edinmiş bir kişidir. İnşallah daha iyi olacak ve daha iyi yerlerde göreceğiz. Önder ağabeyimize gelince ona da hayırlı uğurlu olsun. Bizim acilen istihdamı arttırmamız lazım. Çünkü işçi çıkması konusunda sıkıntımız var. Allah nasip ederse bu sıkıntı kısa süre içerisinde bitecek. Alt yapısını Sayın Valimiz başkanlığında tamamladık. Önce altyapımızı yaptık, kendi odamızın ihtiyaçlarını yaptık, Düzce’nin problemlerini belirledik. Şimdi vekillerimiz, Faruk bakanımız, valimiz, rektörümüzle birlikte hep beraber bu şehri ayağa kaldıracağız. Tespitlerimiz yaptık, problemlerimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, medya ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini ifade etti.