KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
Mal Alımı için İhale İlanı
26.11.2019 15:26:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ,Doğu Marmara Kalkınma Ajansı , Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce’de Üretimde Dijital Dönüşüm projesi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ,Doğu Marmara Kalkınma Ajansı , Üretim Altyapılarının  Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce’de  Üretimde Dijital Dönüşüm  projesi  için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

6 Adet Dizüstü Bilgisayar (ultrabook)

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad. No 13 adresinden veya www.duzcetso.org.tr  veya www.marka.org.tr  internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklifler Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad.No 13 Merkez Düzce adresine elden veya kargo yoluyla teslim edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 17/12/2019  saat  10:00 ‘dur.

Teklifler, 17/12/2019 tarihinde, saat 11:00 ’de ve Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad.No 13 Düzce Merkez adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İHALE DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ