KURUMSAL ONLİNE İŞLEMLER TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL BELGELER MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARET PROJE OFİSİ FİRMA REHBERİ İLETİŞİM
Düzce TSO Tanıtım Filmi Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı
Yönetim Kurulu Meclis Başkanlık Divanı Oda Meclisi Meslek Komiteleri
Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu
Online Belge Hizmetleri Aidat Ödemeleri
Ticaret Sicili İşlem Evrakları NACE Kodları İçin Tıklayınız
İş Makineleri Tescil K Belgeleri İşlemleri Sayısal Takograf Sistemi
Dış Ticaret / İhracat Dolaşım Belgeleri Fatura (Invoice) Onayı Fuarlar İhracat Rakamları
İkili Oda Forumlarına Üyelik 2018 Yılı İhracat Değerlendirme Raporu Hedef ve Öncelikli Ülkeler, Ülke Raporları ve Hedef Pazar Araştırması Vize Referans Yazısı
Yurtdışı Teşkilkatı ve Ataşelikler Müşavire Danışın
Proje Ortağı Olunan Programlar Tamamlanan Projeler Yürütülmekte Olan Projeler Diğer Destek ve Teşvikler
Proje Bazlı Raporlar Projelerimize Ait Web Siteleri Proje Takip Listesi
Düzce TSO KYS Eğitim Videoları
TSO Heyetinden Vali Atay’a Hayırlı Olsun Ziyareti
26.6.2020 10:36:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Cumhurbaşkanlığı kararı ile Düzce Valisi olarak atanan Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Düzce TSO, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Gösterişli, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Metin Coşkun, Murat Saydam, Yalçın Top, Meclis Üyeleri Halil Uzun, Hikmet Mutlu, Murat Taştepe, Tanju Acar, Ömer Demirtaş, Selim Koçak, Hasan Arslan, Ali Topcu, Ramazan Yıldırım, Yavuz Ayyıldız, Engin Er, Hayati Eğilmez, Selahattin Aydın, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz ve TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Ahmet Serdar Erdem ve TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, katılım sağladı.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, oda çalışmaları ve hedefleri hakkında Vali Cevdet Atay’a bilgiler verirken, yeni görevinde kendilerine başarılar dilediler.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Vali Cevdet Atay ise STK’lara büyük önem verdiğini belirterek, ilerleyen süreçte Düzce için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Düzce TSO ile sürekli olarak iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.